dilluns, 25 de juny del 2018

Els tres Reis Mags


El Blanc ho tenia clar: a través de la força i la sorpresa, canviaria el món. Començaria per controlar la por, provocant-la en uns, amb l’amenaça de la guerra, i disfressant-la en altres amb promeses de grandesa i heroisme atemporal.
El Ros també ho tenia clar: darrere els murs de la seva torre, es dedicaria a la comprensió i acceptació de l’univers, vigilant de no intervenir-hi gaire i que ningú ho pogués fer.
L’únic que no trobava el seu destí era el Negre. Aquest dubtava entre les ensenyances dels altres dos, més vells i més savis que ell. Les dues vies li semblaven interessants i, malgrat tot, millorables. Com que les preguntes que feia molestaven les ments il·luminades dels altres reis, aquests es van acabar cansant. La situació s’havia tornat insostenible i ells n’eren responsables. Per primer cop en la història, el rei Blanc i el rei Ros es posaren d’acord: entre els dos, van immobilitzar el rei Negre i el van llançar per la borda.

Punt i seguit, van continuar els seus camins. Un va destrossar la meitat del planeta amb guerres i l’altre va rematar la feina, afamant als que quedaven. La pau va regnar per sempre més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Multumesc. Gràcies. Gracias. Thank you.