diumenge, 13 de novembre del 2016

L'estranya dualitat dels somnis

El més curiós no era que es passés els dies fabricant avions de paper i llançant-los entre els barrots de la finestra de la presó, esperant veure on queien.

(La història és breu. Com a enginyer aeronàutic, havia estimat amb bogeria la seva feina. L'hi havia sacrificat tot. La dona, els fills, els amics, fins i tot els pares, dolguts, el van abandonar a poc a poc. Per fi lliure de llastos materials, es va quedar sol amb el seu objectiu: construir un vehicle capaç d'arribar a la velocitat de la llum. Traspassar l'impossible. Mentrestant els dits se li allargaven, els ulls se li engrandien i la seva ment s'emmotllava a la seva voluntat. Ningú es va estranyar quan va matar el general que li havia demanat l'últim prototip. Del que passava en aquest món, ell no en volia saber res. Només somiava fotons que es rebel·laven i el portaven a altres mons, millors.)


El més curiós no era que fabriqués avions de paper, sinó que un bon dia, en lloc de caure, un d'aquests avions va enfilar cap als núvols i, davant de les mirades atònites dels altres presos, es va il·luminar com un coet espacial i va desaparèixer.
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Multumesc. Gràcies. Gracias. Thank you.